Gonzalvo Heras, Blanca

Gonzalvo Heras, Blanca

Licenciada en Medicina y Cirugía (Universidad de Barcelona). Máster en Nutrición y Ciencias de la Alimentación. Diplomada en Sanidad. Ex miembro del grupo de investigación de nutrición comunitaria del Parque Científico de Barcelona Ha colaborado en el Programa de Educación para la Salud en la Escuela de la Generalitat de Catalunya. Autora de varias publicaciones relacionadas con la nutrición y la salud pública.

Cuinem.

Gonzalvo Heras, Blanca

Sinopsis de Cuinem.
Tallers de cuina a l'escola (6-12)

Aquest llibre és una eina per introduir els infants en el «món màgic» de la cuina i que alhora pretén endegar estratègies de complicitat de l’escola i la família en l’aprenentatge d’una educació alimentària sana i equilibrada.

Cuinant ells mateixos receptes senzilles de plats, la majoria, tradicionals i habituals de casa nostra, nens i nenes s’endinsen en el coneixement dels aliments: l’origen, l’estacionalitat, les característiques nutricionals, les tècniques culinàries més adients, les combinacions d’aliments per elaborar menús saludables, etc. Al mateix temps, la realitat de l’entorn escolar justifica també l’elaboració de plats d’altres cultures amb l’alimentació com a element integrador.

Bon profit!

PUBLICACIONES DE Gonzalvo Heras, Blanca